top of page

VILLKOR

Skruv Förlag AB

Skruv Förlag AB har sitt säte i Göteborg.


Skruv Förlag AB
Lasarettsgatan 6
411 19 Göteborg


E-post: info@skruvforlag.se
Org nr: 559226-9103
 

GDPR

I och med att du godkänner köpvillkoren godkänner du också att vi samlar in, lagrar och behandlar namn, telefonnummer, adressuppgifter samt andra personuppgifter som är nödvändiga för att Skruv Förlag AB ska kunna fullfölja sitt åtagande gentemot dig som kund. 


Dessa uppgifter lagrar Skruv Förlag i sitt kundregister och används i första hand för order, fakturering samt leverans av produkter. Detta krävs för att uppfylla köpeavtalet som ingåtts i och med att ett köp sker. Då det även finns ett berättigat intresse används uppgifterna även till marknadsföring och som underlag för statistik och analys. 
Dina kunduppgifter lämnas endast ut till tredje part för behandling för Skruv Förlags räkning (såsom exempelvis adressering) och säljs inte vidare till andra företag eller organisationer. Skruv Förlag kan dock vara tvungen att lämna ut personuppgifter om detta följer av lag. Personuppgifter sparas så länge det, enligt bokföringslagen, finns lagliga krav att göra det, i nuläget sju år. 


Du har enligt Dataskyddsförordningen rätt att få tillgång till den information som Skruv Förlag har registrerat gällande dig. Du har även rätt att begära rättelse eller radering av felaktiga personuppgifter. Du kan också meddela om du inte vill att din adress skall användas till marknadsföring. Kontakta oss i så fall via info@skruvforlag.se.
Du kan även vända dig till Datainspektionen med eventuella klagomål av hantering av personuppgifter.
 

 Payment Methods
Betalningsmetoder

Betalning sker alltid med kort via PayPal. För fakturabetalning för företag eller församling, kontakta info@skruvforlag.se.

bottom of page